OVER ONS

Meteenzorg: Persoonlijk, Deskundig en Betrouwbaar

Meteenzorg is een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en het veiligheidsdomein. We matchen hooggekwalificeerde professionals met opdrachtgevers, in diverse branches.  Meteenzorg en de MZ Academy zijn ons antwoord op de vraag naar flexibel inzetbare, deskundige zorg. Zowel onder professionals als opdrachtgevers.

Meebewegen

Als professional wil je dat je werk aansluit op je expertise – maar ook op je leven. Je interesses, beschikbare werktijd en locatie zijn regelmatig in beweging. Ook is het gewoon interessant om eens een kijkje te nemen in andere keukens: nieuwe ervaringen opdoen, je kennis delen. En als opdrachtgever wil je soepel kunnen meebewegen met de vraag naar zorg. Op alle niveaus, in alle vakgebieden.

Werk dat werkt- voor de professional én de opdrachtgever

Bij ons kun je werken op een manier die het beste bij je past: flex, zzp, gedetacheerd of in vaste dienst. Opdrachtgevers kunnen bekijken welk dienstverband het beste bij hun organisatie en de opdracht past. Flexibiliteit is dus voor beide partijen heel belangrijk – maar alleen als die is gekoppeld aan deskundigheid. Meteenzorg zorgt voor beide.

Netwerk & database

Wij garanderen de kwaliteit van zorg. Onder andere dankzij een enorm netwerk en een grote database professionals, op alle niveaus in de zorg. Onze consultants zijn voortdurend op zoek naar de beste experts. Van (gespecialiseerd) verpleegkundigen, Integraal begeleiders tot pedagogisch medewerkers.

Voortdurende scholing via de MZ Academy

Onze professionals zijn gedreven mensen. Ze hebben plezier in hun werk en zijn geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Professionals die zich - net als wij - verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de gezondheidszorg. De Meteenzorg Academy biedt dan ook hooggekwalificeerde scholing op maat: bij- en nascholingen, coaching, assessments en adviestrajecten. In Nederland en in het buitenland. Of je nu wel of (nog) niet voor ons werkt én als zorgorganisatie.

Meteenzorg geeft professionals persoonlijke aandacht en waardering voor hun expertise. En opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat deskundige mensen met plezier voor hen aan de slag gaan. Samen zorgen we ervoor dat het niveau hoog blijft en de continuïteit gewaarborgd.

METEENZORG.ACADEMY

METEENZORG.ACADEMY

METEENZORG. vindt het leveren van kwalitatieve zorg  belangrijk en daarom bieden wij  (bij)scholingen aan. Op verschillende...

MEER INFORMATIE

CONTACT

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Meteenzorg. neem dan gerust contact met ons...

MEER INFORMATIE

METEENZORG
ACADEMY

METEENZORG. vindt het leveren van kwalitatieve zorg belangrijk en daarom bieden wij (bij)scholingen aan. Op verschillende locaties in het land organiseren wij praktijkgerichte trainingen voor Helpenden, Verzorgenden, Verpleegkundigen en Begeleiders. Deelname is gratis en je krijgt de studie-uren uitbetaald.

MEER INFORMATIE

Begeleider EMB (24 uur)

- Gehandicaptenzorg, Nijmegen

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (24-32 uur)

- GGZ, Utrecht

Jeugdzorgwerker D (28-36 uur)

- Jeugdzorg, Almere

Begeleider MVG (36 uur)

- Gehandicaptenzorg, Eindhoven

Verzorgende IG

- Ouderenzorg, Heerlen

SKJ geregistreerde Jeugdzorgwerkers

- Jeugdzorg, Zwolle en Hengelo

Slaapwacht (16 uur)

- Gehandicaptenzorg, Vlissingen

Helpende (plus) (28-36 uur)

- Ouderenzorg, Den Haag

Begeleider MVG (36 uur)

- Gehandicaptenzorg, Den Haag

Begeleider MVG (24 uur)

- Gehandicaptenzorg, Heerenveen